Uncategorized

hallo allemaal en welkom terug bij the derde deel uit mijn stash ik ga vandaag alle spullen uit deze la behandelen dus dat zijn eigenlijk al mijn lip producten en daar zit er achter ook nog wat spulletjes ik ga alles weer op mijn bed chatten en ga ik jullie allemaal laten zien nou ik heb alles uit het laat je op hem net gezet en jullie zien hier alle spullen ik wil beginnen met lopen budgets geen met deze en dit en ik heb ze als het goed zit volgordes gaan ja wanneer vuur om de catwalk is mooie een rood roze kleur en haar 5 kom je moet kleine moet kleur een beetje een paarse gloed kleur aan elkaars gekomen mooi nummer 6 werden glare nummer 7 natural beauty aan de 14e door bonnat nu 16 aan yours en en achttien met een antiek en deze twee zijn gewoon hele mooie rode tinten en dit is ook gewoon rond stink je en heb ik nog twee van deze liquid lipsticks i zijn onlangs uitgekomen de bovenste is kleur 4 sjaal of en onderste is kleur 2 beauty secrets dit format k ja dit is van een mooi nieuw kleurtje en dit is een wat ja wat donkerdere kleur ja ik vind het echt veredelde lipglossjes ork vindt er geen lid liquid lipsticks maar zou op zich wel fijn ik lig al mijn essence lipliners en die vind ik echt heel fijn tas maar 99 cent per stuk zoals op de redelijke best wel veel heb maar papier nummer 8 red plus mooie donkerrode kleur dit is 12 wish meer roze mooier in een roze hjoed kleur dan is dit femfatale nummer 14 rood vurig rood dit is 7 cute pink roze kleur dit is een mooie barry kleur dat is gewoon niet barry een feit dit is nog een mooie barry dat is 0 5 soft mary is net weer even wat kruidiger en dit is ook nog een hele mooie paarsachtige kleurset in mauve 0 6 is de liplijn er 11 in een nieuw zo’n hele mooie nude lips liplijn er nog vier longlasting lipliners van essentie zitten in het grote schap en die zijn ook echt heel erg fijn vind ik zelf dit is 0 3 gimme barry mooie barry kleur dit is lovely frappeccino een hele mooie nieuwe kleur en dan is dit ook een hele mooie sweetheart nummer 0 2 en dit is een dan wat intensere coolstream en dat is ook een hele mooie met je paarsachtige kleur dan ga ik over na al mijn catrice lipsticks en er zijn er een aantal van die ik heb bewaard die niet meer in het assortiment zitten en dat zijn deze allemaal maar die vind ik wel erg mooi en die wil ik niet echt doen dit is kiss kiss hibiscus hele mooie roos met al uw lijn dat was ooit een limited edition aan looping deze heb ik echt gigantisch veel gebruik pink nu op nummer 110 prachtig kunnen we 190 de nu door de berg is op uit helaas uit de verders en puls lijn co2 roaring het is een hele mooie rode kleur en dit is dan street carolina maar 290 en dat is een hele mooie koraal kleur dus trace zijn allemaal niet met de grip bakje daarin dat die zijn als het goed is nu nog in de huidige assortiment en dus ook een hele mooie kleuren tussen een van de grote favoriet is in er oathcarn nummer 370 dan hebben we uit de ultieme test een lijn dit is de ultieme color lines als je kan zien maar 60 floor korrel ze mooie jaar rozige koraal team zeg maar dit is nummer 30 youtube of mee en die is echt heel erg miljoen deze is onlangs in het assortiment erbij gekomen heel erg mooi nummer 420 pulp fiction geweldig op clefairy achtige kleur dit is nummer 340 barry braccio en die is ook heel erg modern kind en nummer 270 material cool die wordt eigenlijk in het andere bakje gecoat meteen even doen want die is niet meer in het assortiment helaas het is een hele mooie put waar zich kleur dan heb ik er nog 3 uit de luminesce lijn en dat is 070 what’s up i kots nr 80 dan mijn pink en nummer 120 moet roze pop-ups en dit zijn hele fijne hydraterende lipsticks en heb ik iets minder pigment maar zijn wel ook heel fijn voor als je nog niet zo’n lipstick liefhebber bent ik vind ik vind intense kleur heel erg mooi maar als je nog erg jong en komen ook voorstellen dat je dat ja dat moet ik vroeger toen ik 15 was ook niet hoor heel erg heftig lips ik kan het ook makkelijk maar moet je wel goed bij voelen ik zie hier dat ik nog een lipgloss je

hebt van essence die wordt nu toe ook bij de budget dit is een hele mooie lipgloss te xxl nieuw lipgloss en dit is nummer 0 3 deze fiets en ja ik hou helemaal niet van lipgloss en van glitters maar deze heeft dus geen glitters die is echt heel erg mooi dat ik ook absoluut erg budget zijn zijn deze prachtige stof met lip balms van de hema die zijn ook nog niet zo heel erg lang op de markt en ja ik vind ze echt heel erg fijn ze zijn goed gepigmenteerd zo’n heel zacht ruiken lekker het enige nadeel is dat ze wat vlekkerig zijn dus ja je moet niet van plan zijn iemand gaan zoenen want mama smarten behoorlijk oud ik heb de kleuren 020 5 en 11 en deze satelliet assortiment in deze is als laatste bijgekomen en nummer elf is een hele mooie ja een beetje auto’s bruinige kleur ik heb me omarm me zwarts free jullie kijken is echt een heel mooi heel echt een hele mooie kleur vind ik zelf dus ja mocht je daar interesse naar hebben volgens mij liggen ze vanaf ja vorige week zo’n beetje in de die in de schappen bij de hema vaste 350 per stuk dus dat is echt mooi budget ook nog een baby lips dat is pink’s je op hier even gezwart het is namelijk een heel lekker zacht en toch nog wel mooi roze kleurtje natuurlijk iets super pigment maar ja op zich voor een lipbalm en een kleurtje in een is het een hele goede optie maak nu over naar het midden segment tussen pro gister ei segment ietsjes ja reiziger maar zit ook een aantal hele fijne producten in ik zal even beginnen met rimmel rimmel is best wel een echte favoriet merk van mij ik heb nu vijf blokken lips en ik vind ze heel erg fijn vooral voor naar feestje te dragen of naar een etentje omdat ze gewoon niet afgeven in goed blijven zitten of bijvoorbeeld als ik een dag ga werken en ja echt gewoon niet naar mijn lipstick wil om kijken dit is een hele mooie naturelle kleur voor ja everyday zeg maar nummer 200 elk all you ondanks aan het assortiment toegevoegd en zijn twee hele mooie barry kleuren de een is ja wat dieper en ander is wat frisser is nummer 410 not guilty en dit is een hele donkere intense barry kleur en dit is nummer 420 der riese lukt is en dat is een meer frissere mary kleur bij de erg mooi vind ik voor nu voor de herfst dan is dit lidl nieuws maar 310 en dat is best wel een felle fuchsia kleur zoals je misschien wel kan zien en deze is prachtig intens rood en dat is nummer vijf honderd kies miyuki en ja moet ik een leuke woordspeling want omdat deze niet afgeven kan je hier dus wel gerust mee kussen want scheef echt niet af en ik gebruik hem ook al vaak als ik ja weet je als ik heel dag met de kinderen ben dan kan ik ze het minst gewoon kussen zonder dat ze onder de lipstick zitten dan zijn dit al mijn overige rimmel lipsticks ik heb 4 uit de meester een nieuw lijn en dat is wel heel fijne lijn nou het zegt op de naam zag het als zijn erg moois toewijzing dus erg lekker hydraterend dit zijn 4 kleuren die allemaal nog in het assortiment zitten en dat is 180 vintage pink er 200 latino nummer 220 header shimmer nummer 330 slow een scrub dan is dit een hele geheid de rimmel bij keek in de me 107 is kocht ik ondanks uit de nieuw plein die is niet nieuw dat is skates nummer 45 nog een ja zo’n pencil lasting finish colorworks lijn en dit is kleurt 700 nat en illusion en die is ook echt heel erg mooi ik heb drie even drie geswatched de links en je ziet is dus motten in luschen die je hieronder ziet heb ik geswatched nummer 330 sloane’s plug de middelste heel mooi intens en als laatste de vintage pink dat is dus echt een hele mooie roze kleur met echt een behoorlijke paarse winter in erg echt bijzondere kleur vind ik het erg moeilijk dan ook nog even de twee gates van jullie geswatched nou dat is de eerste kleur is dus duidelijk nummer 107 en hey ja het is gewoon een hele mooie barry kleur eigenlijk en de tweede is dus meer een nieuwe kleur maar er zit echt een beetje rolls paarsige ondertoon in een u vliet goed kunnen zien deze ‘s trouwens echt mat en deze week matthijs echt nog wel wat glanzend ook nog twee potloodjes van rimmel en die zijn echt heel erg fijn dat is de rimmel exaggerate full colour lip liner en deze kleur is heel mooi dat is nummer 63 kiest en snoep en dat is een hele mooie ja een beetje zo’n mij lips but better kleur met je een rol spaar zich heel ja natuurlijk naturel eigenlijk en dit is een monster i nieuw lipliner en dat is een transparante dus die kan je gebruiken onder elke lipstick in het

voer handig maar eerlijk th gebruik hem niet heel erg veel maar ik wil hem ook nog niet weg doen om nog eens een keer goed ja testen ga ik over naar maybelline fit zijn de kon er drama intens velvet lip pencils en die vind ik echt heel erg mooi jullie zien hier pink zo chique dat is een beetje een en roer ze ook mijn paarse ondertoon in nummer 410 forums en die is echt heel mooi oranje echt een beetje knal maar ik vind het erg mooi functie aan die saaier 150 dat is ook een hele mooie roos en barry much en die is eigenlijk met even donkerder dan de pixels chique en heb ik ook nog een hele mooie lip liner de kon er sensational ja dus ook helemaal onder geplakt zoals jullie zien er vreselijk de color sensational nummer 440 korrel fire is gewoon echt een hele mooie ja koraalkleur intens naar iets meer naar oranje ik heb ze even op volgorde voor jullie geswatched daar komen ze dus de bovenste is barry much pink zo chique ferns fuxia die sawyer en het mooie potloodje in de koraal kleur coral fire nou ik vind is echt allemaal heel mooi echt dit zijn hele mooie potloden kostte volgens mij 599 per stuk is echt helemaal niet zo duur en zijn gewoon heel mooi intens als je wel ziet is het maar 1 keer zo heen en weer en het is een hele intense kleur en ze ja ze horen beetje ja velvet te zijn dus een beetje mat achtig naar zes niet 100% mat maar ik vind ze echt heel erg mooi en fijn heb ik nog wat een dingetjes kan merken dit is een heel mooi klusje van revlon een beetje en ja een rossige kleur met kleine scheurtjes in en die vond ik toch nog wel mooi om te bewaren hij heet pink crystals en dan heb ik eentje van yves rocher die krijg ik weer gratis naar mijn bestelling uit de kan rouge lijn kleur 42 koraal folie dan eentje van bourjois het rouge edition velvet lijn en dit spur 0 6 ping om heel veel en je voor kilo kleur 913 een beetje oud-roze kleur en nog een potlood zijn helemaal rood potlood je lip liner van god kleur simply crets en nog even de zwakjes van deze vier eerste die je ziet linksboven is die van kiko nummer 913 dan een zwart van de bourjois kleur inkom van een velvet edition de die eronder dat is dus de yves rocher dus die is heel zacht en licht dan mooi voor de zomer en de onderste is het potloodje van korstje strooien simply red en dan mijn lipsticks van l’oréal dorian vind ik heel erg fijn oh lipsics escape maar liefst 6 en de eerste die ik heb zijn jullie boven blake’s pure het dan letitia spier wet die zijn echt heel erg mooi en mat dan de nieuwste die ik heb is de kolonies deel oostelijke de roos ook heel erg mooi de eva’s nieuw die is volgens mij had assortiment maar weet niet zeker maar ik vind hem wel echt heel erg mooie nude kleur dan een hele fijne dat is deze de nummers 640 erotiek is ook een hele mooie matte en dit is zo’n extra ordinary klosje geloof ik zo heet het in de kleur 100 een roos melodie en ik zal nog wel even swatchen voor jullie gaan maken zijn jullie blake’s pure apps bovenaan begin ik met dit sjaals wraps jello stel ik het roos evers nieuw nummer 640 erotiek en de roos melodie 100 een hele mooie lipsticks vind ik het ze zijn ook echt goed gepigmenteerd vooral de matten zijn echt echt prachtig zeker een aanrader als er eens een keer een jaar 50% korting of een plus een actie is want volgens mij zijn ze normaal 1499 maar voor 750 heb je dan toch wel een hele mooie lipstick erover na de mac lipstick smack lipsics kosten gewoon een normale lijn toch maar zoals je die zwarte ziet nu 1950 stuk niet heel lang geleden en macs test opgenomen en daar zitten dus een aantal een veranderen worden deze twee van de toledo toledo lijn naar ge zwartste prachtig oranje en een roze en dan zag base leven allemaal uithalen kans eerst heb ik je retro die zit in mijn video van laatst hele mooie met een matte en die komt ook in access voor mijzelf dat is een lus de finish een beetje nieuw kleurtje die komt er ook in vloer en deze lipsticks zijn allemaal na die tijd verkocht en die ga ik even voor je die swatchen hier zien jullie alles wat je op een rij de bovenste is kleine sectie met een matte finish de onder is dubonnet dat is een amplified finish dan nog geen met een amplified finish er kunnen bouwt aan de derde de vierde is sceptisch en die heeft een set in finn is heel mooi ook vijfde is ribbel die heeft ook een satin finish en de laatste is weer een matte en dat is julie ja ik vind ik al deze tinten prachtig ik probeer altijd wel meer afwisseling te hebben en dat vindt wel goed gelukt qua merk lipsticks en als je andere swatches en op een lippen wil zien kijk

dan even naar een mac steeds les over na deze mooie prachtige pareltjes van u-center al dit zijn er drie uit een roesje boek tour line en dit is een uit de rouches voor lukt lijn en dit zijn er twee uit de rouge volupte shine lijn tussen een roesje phuket uur vernis ik zelfs weer even allemaal voor jullie gaan swatchen en hier zijn ze allemaal op een rijtje en de eerste is nummer 208 een prachtige matte knalkleur dus echt hem nou echt fuxia knal knal knal die hebben al een aantal keer op gehad maar is echt heel erg aanwezig dan kleur 207 dat is een hele mooie draagbare tint prachtig ja tot tussen paars in broers in een hele mooie rode trend is nummer 204 die zijn dus allemaal bovenste 3 zijn dus allemaal uit deze lijn dan gaan we naar de rouge volupté nummer negen is dat dat is een ja volgens mij heet ie pink adres dan zijn nog twee jaar de shine lijn dat is 19 een beetje een paarse kleur en die andere is een mooie rode en dat is nummer 4 en dan is de laatste is dat klosje en het klosje is nummer 7 en wat is iets met een koraal kleur ook heel nieuwe kleurtje ik moet zeggen eerst en vooral is gewoon heel mooi gepigmenteerd alleen vind ik zeg maar de laatste twee van deze de shine ja die blijft echt niet goed zitten ze zijn wel heel zacht en boterachtig maar daardoor grijs ook heel snel van je lippen dus dat is zonde dus wat dat gaat vind ik de eerste vier en het klosje vind ik echt de mooiste en die blijven ook goed zitten dan al mijn estée lauder lipsticks de drie uur links zijn uit de pure color envy lijn dit zijn 2 uit de pure color line en dit is zo’n lekker dat is een pure kon er lekker die zal ik ook even voor jullie gaan swatchen ik heb ze weer even allemaal geschrapt voor jullie de boos er drie zijn de pure color envy lipsticks en dat is de eerste is die sawyer bol de tweede is zuivel en de derde is cursisten bol dat is een beetje een mooie bruinig achtige kleur en dan hebben we de twee pure color de eerste is wit en veeg en de 2e is die heeft een hele mooie glans dat kun je zo zien als ik zo doe en die zo mooi voor rond op kerst j tot lava en de laatste die jullie zien is het plusje in een kleur vinyl roos op zijn dit al mijn lipsticks of lip producten van clinic de deze drie heb ik allemaal gekregen als je zeg maar in acties dus als je wat koop in promotie weken krijgt deze gratis bij een mooi klusje en twee mooie lipsticks in is een butters shine lipstick en dat is in de kleur pink een boer en die is ook echt heel boterig en heel zacht meer echt gebruiken als ortlieb boom maar met een clang kleurtje en deze zijn ook wel heel bekende clinique chubby stick en dan in de intense versie mits kleur room je roos en hier zijn alle swatches volgorde eerst is het klosje dan krijgen we de kleur roseto de kleur flamingo en die is heel mooi rood met een oranje ondertoon er prachtig dan hebben we daar de pinken boer die is wat meer glibberig een beetje gouden glans zit erin en de onderste is de chubby stick de intens dus de room is groot deze twee zijn dus uit de hij impact en normaal zijn ze dan ook niet groen maar dat komt omdat ik ze dus in een promotie erbij kreeg heb ik nog 3 een dingetjes dit is de mars lipstick audacious lipstick en die zijn echt heel erg fijn en als ik nog een keer weer naar de sephora gaan neem ik er zeker nog een keer weer een mee zijn ook wel erg duur 30 euro per stuk maar dit is in de kleur vera en die kocht ik dus toen mijn dochter geboren werd en die heet sfera dus dat van ik gewoon echt super mooi en ik soms zo nog even laten zien in de zwart this class inzend lijkt natural lip perfect er na dat is gewoon mooi als boom te gebruiken is gewoon een zacht roze kleurtje en dit is een klein lipstick je van dan komen rouge in love lijn en die krijgt ook gewoon een keer gratis en dat is een beetje een paar spul paars achtig kleurtje wel mooi kleurtje maar ik gebruik hem eigenlijk vrij weinig maar vindt wel schattig lipstick je van een kan dit ook nog even swatchen zussen kleur nars vera en hij is echt heel erg heel erg mooi heel intens mooie ja barry achtige kleur en blijft overal mijn shine lipsticks en lip producten en die heb ik niet heel lang geleden in een charles test flash allemaal laten zien stuk voor stuk dus kijkt u even terug zetten drie kleuren niet in dat is deze omdat het een tester is maar die laat ik toch even zien want hij is erg mooi en deze heb ik nog niet zo lang dat is rouge coco 438 in de kleur suzanne een mooie kleur en deze is uit

de herfstcollectie de rouge uur veel vet nummer 51 la boule versant en deze drie ga ik nog even voor jullie swatchen en dit zijn alle swatches de bovenste nummer 97 in kan de centen of zoiets dat is een hele moeilijke franse naam van mij die is gewoon echt rood met flinke oranje erin echt heel mooi middelste is de kleur suzanne uit de rouge coco lijn ook een hele mooie dat nieuw paarsachtig indisch echt mooi voor alledag en de onder zuster rouge allure velvet in de kleur red bull versant heel erg mooie rode kleur dan liggen nog deze twee fijne verzorgingsproducten in mijn een lipstick laden en dat is de elizabeth arden eight hour cream een klein tubetje heel hydraterend en dit is dan een matte lip boom van luxe de reddende meal hele erg fijne lipbalm als je keer frankrijk bent of volg mij ook in de belgische apotheek ja koop hem dan een keer proberen een keer want hij is echt heel erg fijn dan liggen deze verpakkingen nog in mijn lipstick la en dat is van de nars narsissist palette die al in deel één voorbij kwamen dit is van de lip producten van de toledo lijn en dit is van het mooie oogschaduw palet van de koe bij collectie en tot slot deze en dit palet hebben jullie niet gezien aan mijn stash want ik ga dit palet verkopen dus misschien heeft iemand interesse dit is het mac toledo palet in de kleur fijne twink ik gebruik hem gewoon echt niets en dat vindt gewoon zo jammer en het zo mooi ja collectors item dat ik dacht weet je wat ik heb natuurlijk wel gebruikt maar heel weinig en het lijkt me leuk om hem nu te laten zien en ja wie weet zegt er iemand van god ik zou die wel heel erg graag van jou willen over kopen stuur me dan gewoon even een berichtje het is een heel mooi klein paletje en de kleuren zijn erg mooi intens deze drie zijn prachtig deze zijn ook mooi alleen een daarvan vind ik heel slecht gepigmenteerd dat vind ik wel heel erg jammer dus dat zeg ik er ook maar gewoon bij ja dat is mijn schuld maar ja dat is zo maar verder is het wel een heel mooi palet maar ik gebruik hem gewoon echt helemaal niet en ja ik vind het gewoon zo’n zonde en als laatste zit dit leuke tasje van clinic in mijn laat je en er zitten nog wat voorraad producten in en hier zitten als ik nog een voorraad in van mijn favoriete primer van kiko en een kleine bibi cream van clinic nog een nieuwe dan zit er een urban decay eyeshadow primer potion in dit is een test het je van de mascara aan de volume dat vind ik heel handig voor op vakantie nog een wimper lijm die kwam al eerder tegen en dit zijn gewoon allemaal testertjes van foundations en primers en dat soort dingen en dit was dan alles wat in deze lade zat nou dit was dus mijn hele stash in maar liefst drie delen echt enorm veel vond het heel leuk om te doen maar het was ook wel heel veel werk dus doe alsjeblieft duimpjes omhoog voor mijn stash ik besef me ook dat ik gewoon heel veel hebt natuurlijk en daar ben ik heel erg gelukkig mee want ja het is gewoon echt mijn hobby mijn passie ik ben gewoon heel blij met mijn stash en ik hoop dat jullie ook echt genoten hebben van van alle spullen jullie hebben net alle lipsticks gezien met heel veel swatches ik besef me alleen dat ik de budget niet echt heb gezwart dus mochten jullie nog een keer een video willen van essence en catrice watjes dan wil ik die met alle liefde nog vier lee maken dus geeft dat even aan hieronder in de comments bedankt voor het kijken en voor alle duimpjes omhoog ik vind het verder enorm leuk als je abonneert dank jullie wel allemaal doeg

You Want To Have Your Favorite Car?

We have a big list of modern & classic cars in both used and new categories.